ISO standardi | Interne provere | Projekti

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi

Preporuke

Beogradski vodovod i kanalizacija

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi je izvršio implementaciju standarda serije ISO 9000 u više sektora u našem preduzeću. Prezadovoljni smo činjenicom da je Institut iipp u rekordno kratkom  roku uspeo da pripremi naše sektore za sertifikaciju, iako se radi o delovima preduzeća sa kompleksnom poslovnom politikom i velikim brojem zaposlenih.  

Opširnije...

Generalni direktor – Vladimir Taušanović
Agencija za ljekove i medicinska sredstva Crne Gore

Institut iipp se odlikuje timom kvalitetnih stručnjaka i saradnja na projektu implementacije menadžmenta kvalitetom se odlikovala visokom profesionalnošću po pitanju svih odredbi ugovora, kako sadržinski, tako i dinamički. 

Opširnije...

Direktor – Milorad Drljević
Saobraćajni institut CIP

Izuzetno mi je zadovoljstvo da u ime Saobraćajnog instituta CIP izrazim zahvalnost vašem timu na iskazanoj kooperativnosti i visokoj stručnosti u realizaciji projekata iz oblasti inženjerskog konsaltinga. Brojni projekti, realizovani u saradnji naša dva instituta, uverili su me da je spektar znanja i stručnosti Instituta iipp veoma širok i da se radi o vrsnim profesionalcima, sposobnim da zahtevane rezultate realizuju i pre predviđenih rokova uz kvalitet koji prevazilazi očekivanja. Institut iipp smatram pouzdanim partnerom u oblasti industrijskog inženjerstva u našoj zemlji i biće mi zadovoljstvo da dosadašnju uspešnu saradnju nastavimo i ubuduće.

Opširnije...

Generalni direktor – Milutin Ignjatović
Ikarbus

Na ovaj način želim da izrazim svoje lično zadovoljstvo, kao i zadovoljstvo rukovodstva preduzeća Ikarbus AD saradnjom koja je ostvarena sa Institutom za istraživanja i projekovanja u privredi. Uvođenje standarda serije ISO 9001:2000 je od velikog značaja za našu fabriku i izuzetno sam zahvalan na posvećenosti i razumevanju koje je Institut iipp imao spram kratkih rokova i visokih zahteva u realizaciji posla.

Opširnije...

Generalni direktor – Srećko Nijemčević
Kolubara Građevinar Lazarevac

U našem kolektivu Institut iipp je uspešno obavio implementaciju standarda serije ISO 9000. Uspeh ove saradnje krunisan je sertifikatom izdatim od strane švajcarskog sertifikacionog tela SGS. Pored implementacije standarda serije ISO 9000, stručnjaci iz Instituta iipp su održali i visokokvalitetne treninge, ocenjene sa najvišom ocenom od strane samih polaznika, kako bi naše kadrove obučili i pripremili da postanu interni proveravači prema pomenutom standardu. Zahvaljujemo se dosadašnjoj, veoma uspešnoj saradnji i nadam se da ćemo imati prilike i dalje da sarađujemo.

Opširnije...

Tehnički direktor – Slobodan Mijušković
SP Lasta

Rukovodstvo našeg preduzeća je veoma zadovoljno metodama i tehnikama rada Instituta iipp kao i prilagođenosti usluga stvarnim potrebama klijenta. Posebno bih izdvojio visok nivo profesionalizma svih stručnjaka Instituta iipp i njihovu spremnost na brzu i efikasnu saradnju uz poštovanje ugovorene dinamike usluga.

Opširnije...

Zamenik generalnog direktora – Dragan Belić
Ribnica commerce

Ovim putem iskazujemo veliko zadovoljstvo ostvarenom saradnjom sa Institutom iipp na poslovima uvođenja sistema menadžmenta kvalitetom i HACCP sistema. Sertifikacija našeg preduzeća znači garanciju da će postojeći i potencijalni partneri dobiti usluge i informacije na način koji olakšava poslovne aktivnosti u našoj nadležnosti. Zahvaljujemo se na uspešnoj saradnji i verujemo da će biti prilike za njen nastavak. Institut iipp preporučujemo svim potencijalnim klijentima.

Opširnije...

Generalni direktor – Miroslav Mališić
Aerodrom Nikola Tesla

Želim da pohvalim stručni tim Instituta za istraživanja i projektovanja u privredi na iskazanoj profesionalnosti, spremnosti na brzu i efikasnu saradnju i poštovanju ugovorene dinamike usluga.

Još jednom im se zahvaljujem na uspešno sprovedenoj poslovnoj saradnji i preporučujem ih kao odgovornog i pouzdanog partnera svim potencijalnim klijentima...


Opširnije…

Direktor delatnosti tehničkog održavanja – Predrag Babić
Delta Automoto

Delta Automoto od svog osnivanja kontinuirano sarađuje sa Institutom za istraživanja i projektovanja u privredi. Osim pružanja konsultantskih usluga na implementaciji zahteva strandarda ISO, Institut iipp je u okviru naše kompanije održao i niz treninga za obuku i aktivno uključivanje zaposlenih u procese internih provera. Svi treninzi su ocenjeni visokim ocenama, a kao njihov poseban kvalitet izdvajamo: interaktivnost, visoku kompetenciju predavača i fokusiranost na problematiku preduzeća. S obzirom na naše iskustvo, svim zainteresovanima toplo preporučujemo usluge koje pruža Institut iipp.

Opširnije...

CEO DELTA AUTOMOTO – Miloš Petrović

Novosti

Klijenti o nama

Pošaljite zahtev za ponudu

Naše reference