ISO standardi | Interne provere | Projekti

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi

Karijera

Karijera u istitutu IIPP

STRUČNA PRAKSA – Konsultant za primenu sistema menadžmenta

Institut iipp je lider u oblasti konsaltinga i obuka na poljima sistema menadžmenta i projektnog inženjeringa. Visoke kompetencije stručnog tima, profesionalna realizacija usluga i dugogodišnje iskustvo omogućavaju nam da indentifikujemo, implementiramo i integrišemo najbolja poslovna rešenja u modele poslovanja naših klijenata.

Naši konsultanti su više od dve decenije prisutni u sferi implementacije ISO standard, a preko 250 uspešnih implementacija govore umesto nas, što nas čini ponosnima i na rezultat i na klijente, koji i danas uspešno primenjuju naša rešenja.

Potrebni su nam mladi, odgovorni, timski igrači koji žele da napreduju u domenu implementacije međunarodnih ISO standarda. Tražimo mastere ili studente završne godine FON-a sa znanjima iz menadžmenta kvalitetom i standardizacije.

Ako nemate radno iskustvo, a želite da ga steknete, ukoliko ste kreativni i spremni za angažovanje i dalje unapređivanje vaših znanja i veština, dostavite vašu biografiju na e-mail office@iipp.rs ili preko sajta http://www.iipp.rs/karijera.php

Nudimo Vam učenje i napredovanje, rad u uspešnom i pozitivnom okruženju, a za neke od kandidata i priliku da nastave da rade u našem kolektivu.

Informacije o praksi:

Stručna praksa traje 6 meseci
Aktivnosti traju 8h dnevno tokom radne nedelje

Zadaci:

Učešće u izradi dokumentacije prilikom implementacije sistema menadžmeta
Učešće u izradi dokumentacije prilikom održavanja implementiranih sistema menadžmeta
Učešće u proceni efektivnosti sistema menadžmenta
Učešće u organizaciji obuka
Ažuriranje baze podataka
Asisitiranje u marketinškim aktivnostima
Kontakti sa klijentima
Analiza tržišta i konkurencija

Uslovi:

Diplomirani inženjer organizacionih nauka ili student završne godine master studija Fakultetaorganizacionih nauka sa znanjima iz menadžmenta kvalitetom i standardizacije
Poznavanje rada na računaru (MS Office)
Poznavanje engleskog jezika
Vozačka dozvola B kategorije

Odabiru kandidata za praksu prethodi selekcija. Na intervju će biti pozvani  samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Vaše ime i prezime

Pošaljite svoj Curriculum Vitae

Ukoliko smatrate da svojim znanjem i veštinama možete da doprinesete našem zajedničkom uspehu i želite da postanete deo našeg tima, možete nam dostaviti Vaš CV.

Pošaljite motivaciono pismo

Cilj motivacionog pisma je da istakne aspekte Vašeg rada, motivaciju i sposobnosti koju mogu biti dodatak Vašoj biografiji. Motivaciono pismo treba da jasno predoči odgovore i uverenja na pitanje ”Zašto ste upravo Vi ta osoba koja se traži?”.

Pošaljite propratno pismo

Dužina propratnog pisma ne bi trebala da bude veća od jedne strane, a cilj samog propratnog pisma jeste da se naglase podaci iz radne biografije koji su bitni za poziciju za koju se prijavljujete.

Pošaljite preporuke

Pismo preporuke nikako ne bi smelo da bude duže od jedne strane A4 formata. Koristite standardne fontove, veličine između 10 i 12. Preporuke su šansa da napravite razliku u odnosu na druge, koji su konkurisali za istu poziciju.

Ostala dokumenta

Ako smatrate da dodatni dokument posebno ističe neku Vašu sposobnost koja je adekvatna poziciji za koju ste konkurisali, poput diploma ili sertifikata, možete je dodati u ovom odeljku.

Novosti

Klijenti o nama

Pošaljite zahtev za ponudu

Naše reference