ISO standardi | Interne provere | Projekti

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi

MAINTENANCE FORUM 2019 - OMO 2019

Maintenance Forum se smatra glavnom tačkom okupljanja tehničke i naučne zajednice posvećene održavanju tehničkih sistema i upravljanju imovinom. MF2019 promoviše održiva rešenja i zdravo poslovno okruženje. Okupiće ljude iz različitih zemalja, industrija, poslovnih sektora i kultura.

Ovaj događaj se bavi pitanjima značajnim za održavanje tehničkih sistema s ciljem stimulisanja mišljenja, diskusija, izazova i rešenja. Samim tim, predstavlja jedinstvenu priliku za učenje od najboljih, o tome kako pretvoriti održavanje i pouzdanost tehničkih sistema u ključne indikatore za održivost i profitabilnost kompanije na globalnom tržištu.

Četrdeset i četvrti naučno-stručni skup "Održavanje mašina i opreme - OMO 2019", biće održan u okviru Maintenance Forum-a 2019. Za više informacija posetite sajt www.maintenanceforum.net

Trajanje skupa i poverenje koje nam iz godine u godinu poklanjaju učesnici, potvrđuje značaj teme i interesovanje stručne i naučne javnosti.

Teme obuhvataju najnovija dostignuća i smernice u oblasti proizvodnog inženjeringa i održavanja tehničkih sistema, dok se poseban akcenat daje i praktičnoj primeni usvojenih saznanja. Program je izbalansiran i fokusiran na potrebe privredne i akademske javnosti. Svi radovi se recenziraju, što garantuje visok kvalitet informacija i mogućnost njihove direktne primene.

Kao i do sada, i ovog puta, Maintenance Forum je organizovan kroz izlaganje autorskih radova, veći broj okruglih stolova i neformalna druženja.

Maintenance Forum 2019 će predstaviti rezultate pokrenutih i realizovanih projekata u domaćoj i svetskoj privredi, naučnim institucijama i javnim preduzećima u oblasti industrije 4.0, kao i znanja, metode, tehnike, standarde koji doprinose ili koji mogu doprineti njenoj efikasnijoj implementaciji.

Pozivaju se zainteresovani autori da dostave apstrakte iz oblasti mašinstva, saobraćaja, građevinarstva, ekonomije, energetike, menadžmenta, elektrotehnike, poljoprivrede, turizma, vodoprivrede i IT tehnologija.

POSEBNA PAŽNJA POKLONJENA JE SLEDEĆIM TEMATSKIM CELINAMA:

  • Održavanje i upravljanje imovinom
  • Industrijsko i infrastrukturno održavanje
  • Preventivno održavanje
  • Održavanje i proizvodnja – tehnologije, usluge, rešenja i alati
  • IKT za održavanje (e-održavanje)
  • Upravljanje kvalitetom
  • Monitoring stanja i upravljanja sredstvima
  • Pametno održavanje lanca dobavljača

Svi radovi objavljeni u zborniku radova Maintenance Forum 2019 biće prijavljeni za indeksiranje u bazama Google Books, kao i Google Scholar. Najinteresantniji radovi biće objavljeni u vodećem nacionalnom časopisu (M51) Journal of Applied Engineering Sciencei indeksirani u bazi SCOPUS.

 Google Scholar logo Google Books logo Scopus logo

MAINTENANCE FORUM 2019 - OMO 2019

Važni datumi

20.04.2019.
Rok za prijem abstrakata

20.05.2019.
Rok za prijem konačnih radova

01.06.2019.
Rok za prijavu učešća bez rada

05-08.06.2019.
Radni deo Foruma
Hotel Budva, Crna Gora

Prijava rada
Prijava abstrakta Matrica za pisanje rada
Zvanični jezici

Srpski i engleski jezik – Serbian and English language

Kotizacija

Više informacija možete naći na sajtu
Mainetance Forum 2019

Sponzorski paketi
Kontakt

e: office@iipp.rs
t: +381 6300751

Rezervacija smeštaja i prevoza

Više informacija možete naći na sajtu
Mainetance Forum 2019

Klijenti o nama

Naše reference