ISO standardi | Interne provere | Projekti

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi

Profil


Delatnost

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi je kompanija čije poslovanje obuhvata tri osnovne, funkcionalno samostalne i organizaciono usklađene delatnosti, uz jedinstveni operativni i finansijski menadžment i zajedničku, komplementarnu infrastrukturu:

  • Implementacija sistema menadžmenta u skladu sa zahtevima ISO standarda
  • Podrška implementaciji ISO standarda kroz profesionalne obuke za zaposlene i njihovo osoposobljavanje da nakon implementacije procesima i razvojem upravljaju samostalno
  • Projektni inženjering u oblasti mašinstva, energetike, saobraćaja i građevinarstva

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi je posvećen generisanju, širenju i očuvanju znanja, kao i saradnji sa drugima kako bi to znanje pomoglo u rešavanju izazova u savremenom poslovanju. Zbog toga, pažljivo bira svoje saradnike i brine o njihovom napretku godinama unazad, organizuje i podržava naučno-stručne skupove i izdaje monografska dela i stručne časopise u domenu svojih delatnosti.

Vizija Instituta za istraživanja i projektovanja u privredi

je da postane regionalni lider na polju konsaltinga u oblasti sistema menadžmenta, profesionalne edukacije i projektnog inženjeringa radi postizanja punog razvoja i profesionalnog potencijala institucija, kompanija i poslovnih ljudi.

Misija Instituta za istraživanja i projektovanja u privredi

je da zahvaljujući stručnom i posvećenom kadru, na profesionalan način, u skladu sa zahtevima tržišta kvalitetno odgovori na zahteve svojih klijenata. Opredeljenje Instituta za istraživanja i projektovanja u privredi je da kompetentnim i stručnim nastupom na tržištu, svojim korisnicima pruža usluge stabilnog i prepoznatljivog kvaliteta, uz istovremeno praćenje i prepoznavanje zahteva privrede i izazova nauke.

Novosti

Klijenti o nama

Pošaljite zahtev za ponudu

Naše reference