ISO standardi | Interne provere | Projekti

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi

IIPP vrednosti

Stvaranje zajedničkih vrednosti osnova je poslovanja Instituta iipp, a naš uspeh zasnovan je na dobroj reputaciji. Svakodnevno tražimo nove izazove i težimo da stečenu reputaciju održimo odgovornim stavom punim poštovanja prema klijentima i zaposlenima.

Iskrenost

Osnov svake komunikacije i svih ugovornih odnosa.

Kreativnost

Omogućavanam da napravimo razliku između prosečnosti i izvrsnosti, upravo onda kada postojeća rešenja zakažu. Sa nama ne morate brinuti!

Ekspertiza

Dinamičan tim zaposlenih koji u proseku imaju preko 20 godina iskustva u radu sa velikim brojem firmi iz zemlje i inostranstva, pažljivo je izabran na osnovu stručnosti i poznavanja problematike poslovanja klijenata. Brojni stručnjaci, inženjeri, doktori nauka i profesori pokretačka su snaga rasta i razvoja našeg i Vašeg poslovanja.

Profesionalizam

Poštujemo ugovorenu dinamiku, fokusirani smo na rešavanje problema, proaktivno reagujemo na promene i uvek poštujemo zahteve klijenta.

Integritet

Vidljivi duboko ukorenjen u našim rukovodiocima i zaposlenima garantuje transparentno i efikasno upravljanje uslugom. Mi opravdavamo poklonjeno poverenje!

Timski duh

Tim Instituta iipp je visoko obrazovan, uigran i spreman da sasluša i podstakne svaku ideju, rukovodeći se ciljem tima umesto ličnim ciljevima.

Dugoročna saradnja

Obostrano poslovno zadovoljstvo je osnov poslovanja Instituta iipp. Poverenje ukazano od strane klijenata bazirano je na visokom kvalitetu nasih ostvarenih usluga.

Fleksibilnost

Jedna od naših ključnih vrednosti jeste pristup prilagodjen svakom klijentu ponaosob u cilju zadovoljenja specifičnih zahteva njihovog poslovanja.

Razvoj zaposlenih

Obezbeđujemo zaposlenima da dosegnu svoj maksimalni potencijal!

EBRD Konsultant

Nastojeći da svoje poslovanje što kvalitetnije stavi u službu razvoja preduzetništva i unapređenja poslovanja malih i srednjih preduzeća, Institut iipp se kvalifikovao za pružanje konsultantskih usluga u okviru Programa EBRD-a za konsultantske projekte u oblasti poslovne strategije.

Oslonite se na naš profesionalizam, dozvolite sebi da napredujete i menjate se.
Mi ćemo brinuti o Vašem uspehu. Mi znamo kako!

Vaš iipp!

Novosti

Klijenti o nama

Pošaljite zahtev za ponudu

Naše reference